Junioren

Ben jij een jongen of meisje. Ben je tussen de 10 en 15 jaar en wil je iets leuks, spannends, creatiefs en avontuurlijks doen wat vooral heel gezellig is, dan zit je goed bij ons.
Elke zaterdag ochtend van 10:00 tot 12:30 uur hebben wij opkomst op ons clubgebouw in Scheveningen en met lekker weer gaan we natuurlijk naar buiten.
Daar doen wij een hele hoop leuke dingen zoals speurtochten, hutten bouwen, koken, dingen knutselen, toneel. Je kan het zo gek niet bedenken of we gaan er iets mee doen van.

Nu is de HWS Baron van Pallandtgroep een waterscouting groep en dus gaan we als junioren in de zomer naar de Kaag. Daar doen we allemaal spellen op het water, en ondertussen leer je ook nog eens zeilen. Ook blijven we daar regelmatig slapen en dan hebben we uiteraard ook droppingen en een kampvuur.

Naast de gewone opkomsten op zaterdag, blijven we ook wel eens slapen. Een aantal keer per jaar hebben wij een weekend. Hier ga je een hele hoop leuke dingen doen en blijven we met zijn allen op het clubgebouw slapen. Dit is echt super gaaf! Als je meer gave verhalen hier over wilt horen moet je dat maar eens aan de kinderen op de groep vragen en dan wil je zeker wel een keertje mee.

Aan het einde van het seizoen gaan wij ook allemaal op zomerkamp. Hier kijkt iedereen het hele seizoen naar uit. Een week lang met zijn allen naar een ander clubgebouw in een andere omgeving om een week lang hele gave dingen te doen. De kampen bestaan ook elk jaar uit een thema dat de rode draad is voor de hele week. Rondom dit thema gaan we dan hele leuke en spannende dingen doen en maken we een uitstapje. Thema’s van kampen die zijn geweest zijn onder andere: Harry Potter, Tarzan, Heksen, Smurfen, Reis om de wereld en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Als je nu denkt hier wil ik ook wel bij zijn, dan mag je altijd langs komen. Je moet dan alleen wel even onze teamleider bellen zodat hij er rekening mee kan houden dat je langs komt.

Verder staan hieronder nog wat foto’s die je misschien nog enthousiaster maken. Voor de ouders/ verzorgers is er nog wat praktische informatie.