reunisten

In het bijna 100-jarig bestaan van de HWS- Baron van Pallandtgroep droegen duizenden leden de groep een warm hart toe. Een band die niet zomaar verdwijnt op het moment dat het lidmaatschap wordt opgezegd, zoveel bleek wel bij de laatste reunie van 2009. Derhalve ontstond het idee om een reunistenvereeniging (geuzennaam: de veteranenclub) op te richten.

De veteranenclub (in oprichting) is de reunistentak van de HWS - Baron van Pallandtgroep en staat in principe open voor alle oud-leden van de groep. De doelstelling is drieledig:

1. het bevorderen van het contact tussen oud-leden onderling;
2. het verstevigen van de banden tussen oud-leden en de groep;
3. het verlenen van bijstand in raad en daad aan de HWS-Baron van Pallandtgroep.

Deze doelstellingen worden onder andere invullen door het organseren van een jaarlijkse reunie en uitgifte van de e-Seinpost. Vooralsnog vormen Frederik Berkhout en Allard Baronner hiervoor het aanspreekpunt voor reunisten en groepsbestuur, maar zoekt nog uitbreiding. Interesse? Mail naar onderstaand mailadres!

De oud-leden waarvan wij het e-mailadres hebben kunnen achterhalen ontvangen reeds de e-seinpost.

Mocht je oud-lid zijn en deze nog niet ontvangen hebben, mail dan naar  veteranenQbaronnerpuntnl (ivm spam: vervang de 'Q' voor een '@' en de 'punt' door een '.').